Welcoming New Page

22/01/2010 at 10:47 | Posted in anfitshop | Leave a comment

Waahh…ga terasa ya..blog ini udah lama banget ngga aku update..😛 Karna keasikan ngurus “rumahku” yg satunya lagi, jadi ngga tersentuh deh “rumahku” yang ini.😀 Maaf yaah… Sebagai penebus rasa bersalahku, aku mau melengkapi rumah ini, eh, blog ini dengan halaman review. Halaman ini nantinya akan kuisi dengan review siapa aja yang udah belanja lewat blog ini..😀 Okay, thanks buat semua yg udah berbelanja di sini yaa..🙂

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: